meri sexay savita ke dogge choudi.https://vergeofsex.com a male model fucks art students via lasciva and sofy soul up their tight asses. itsfreesex.org extremely hot blowjob.justporntube.net

Hvem er Guard your soul?

Min interesse for det spirituelle har altid været stor, og ikke mindst meget naturlig for mig. Jeg har altid følt at der var mere mellem himmel og jord, end den gængse opfattelse lagde op til.

Det var derfor helt naturligt, at jeg på et tidspunkt nåede et sted i mit liv, hvor jeg kiggede min spirituelle side dybt i øjnene, og så hvor den førte mig hen. Blandt andet førte det til at jeg uddannede mig til englehealer hos Engleskolen Danmark.

 

Jeg tilbyder forskellige englehealinger, som er blide healinger, men som også kan være super transformerende, alt efter hvor du er i livet.

Jeg elsker at være redskabet til at du kan give slip på gamle traumer, slippe fri af begrænsende mønstre eller bare få balancen i dig selv tilbage.

Vi bliver alle påvirket af livet, de mennesker vi møder, samt de oplevelser livet giver os. De fleste påvirkninger er gode, men nogle sætter dybe ar, som vi ikke selv kan heale. Her kan englehealing gøre en stor forskel.

 

Velkommen til min side, Velkommen til Dig.

Lys og Kærlighed

Bettina

P1000677_2_bw
sitewww.porn-thai.org highheeled plumper pleasures pussy with toy. https://hothdjizz.com