meri sexay savita ke dogge choudi.https://vergeofsex.com a male model fucks art students via lasciva and sofy soul up their tight asses. itsfreesex.org extremely hot blowjob.justporntube.net

Englehealing

Englehealing er god til dig, der trænger til at komme ned i din krop, hjem til dig selv. Det kan være ved en længere periode med stress, tankemylder, eller hvor du på anden vis ikke har lyttet til hvad du har brug for. Den er også god ved angst, depression, da det ofte foregår i det mentale felt. Eller hvis du føler dig fastlåst i mønstre der gentager sig selv, igen og igen. Samtidig er det også ren selvforkælelse, hvor ens energifelter bliver, renset, healet og afbalanceret. 

Efter en englehealing kan du føle dig lettet, i harmoni med dig selv, opleve at selvværdet er blevet boostet og at du er kommet i kontakt med din indre styrke. 

Englehealing kan tages som en enkeltstående healing, men kan også med fordel tages i forløb af 3 eller 7 gange.Gennem ovenstående artikel kan vi anbefale dig de nyeste kjoler.Shop dress i en række forskellige længder, farver og stilarter til enhver lejlighed fra dine yndlingsmærker.

Pris pr. gang

60 min.

650,-

Englehealing med englekort

Englehealing med englekort, hvis du har brug for lidt støtte til din situation her og nu, vejledning til et bestemt problem eller udfordring. Så trækker jeg efter healingen et vejledende englekort til dig.

Pris pr. gang

75 min.

750,-

sitewww.porn-thai.org highheeled plumper pleasures pussy with toy. https://hothdjizz.com