Access Body Process

Access Body Process er en behandlingsform, hvor der arbejdes med energierne direkte på kroppen, i stedet for på hovedet som ved Access Bars.

Det kan være forskelligt om du skal ligge på maven eller på ryggen, dog vil du altid være fuldt påklædt.  Ved en Body process vil jeg lægge mine hænder forskellige steder på din krop, alt efter hvilken process jeg arbejder med.

 

 

Hvad hvis de fysiske smerter og begrænsninger du har i kroppen, er skabt ud fra holdninger og overbevisninger?

Der findes mange forskellige body processer. Jeg udvider løbende med de body processer, jeg føler, vil være et bidrag fra mig til dig. Kontakt mig gerne for at høre om jeg har noget, der kan hjælpe lige netop dig.

Oldings: Hvad hvis alle de aldersbestemte fysiske begrænsninger vi har, rent og skær er skabt ud fra holdninger? Oldings løsner alle de mønstre, programmer og systemer som låser dig fast rent fysisk, i forhold til alder.

MTVSS er en bodyprocess, med flere forskellige muligheder, her er blot nogle: hormon- og lymfesystemet, tarm- og fordøjelsessystemet, åndedrætssystemet, reproduktionssystemet, alle kroppens led og immunsystemet.

Jeg har også forskellige processer til at fjerne smerte fra mennesker og i nogle tilfælde dyr. Det kan være smerte fra psykiske blokkeringer i kroppen, der har sat sig som en fysisk smerte. Smerter fra overbelastninger, ensidigt arbejde - og traumer i kroppen efter skader eller sygdom, som bare ikke vil give slip.

Voksen

60-75 min.

550,-

Barn

30-60 min.

300,-